О насНовости

Горячие предложения

CONDOR TOURISM este o agentie de turism tour-operatoare, cu manageri profesionisti  si inovatori, avand ca principale activitati consilierea in domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi in turism. 

Compania tur-operatoare CONDOR TOURISM (marca comerciala) reprezentata de “Alexandr –Grup”SRL, activeaza pe piata serviciilor turistice din 05.04.2006 si a fost cunosuta sub numele “Roco Tour”, “Club Travel” si doar in 2014 a fost inregistata sub marca comerciala CONDOR TOURISM.

Viziune:
Serviciile CONDOR TOURISM au la baza orientarea permanenta spre client prin oferirea  unei game variate de produse si servicii turistice la tarife optime, identificate impreuna cu dumneavoastra, in baza ofertelor furnizate de partenerii nostri.

Misiune:

 • Promovarea calitatii si inovatiei in materie de servicii turistice, a profesionalismului si a experientei echipei noastre, pentru a veni in intimpinarea solicitarilor si pentru a depasi asteptarile clientilor nostri cu privire la turismul de petrecere a timpului liber si la cel de tip corporate;
 • Practicarea de servicii turistice adaptate la tendintele actuale, precum si la standardele nationale si internationale in domeniu;
 • Orientarea permanenta spre satisfacerea tuturor cerintelor clientilor nostri, prin personalizarea serviciilor turistice;
 • Asigurarea efectuarii tuturor demersurilor necesare pentru pregatirea si desfasurarea calatoriei sau evenimentului clientilor nostri in cele mai bune conditii;
 • Recunoastera concurentei ca motor al dezvoltarii si al ridicarii nivelului de performanta si profesionalism pe piata serviciilor turistice autohtone, in vederea obtinerii unei pozitii reprezentative in acest mediu competitiv.

Strategie:
La baza activitatii noastre stau parteneriate incheiate cu furnizorii de servicii turistice din tara si din strainatate, parteneriate menite sa determine promovarea turismului.
Pornind de la aceste parteneriate suntem in masura sa oferim servicii de calitate, echilibrate din punct de vedere al bugetului, si sa adaptam programele noastre turistice interne si internationale intocmai cerintelor si intereselor dumneavoastra.

Produse si servicii:
 Agentia noastra ofera solutii complete cerintelor clientilor sai: planificarea calatoriilor, efectuarea rezervarilor si emiterea biletelor pe companiile aeriene. Sistemele de rezervari folosite permit oferirea unor servicii rapide, eficiente si de incredere.

Turism intern:
 Agentia gestioneaza un numar impresionant de contracte cu hoteluri in toate orasele din tara Prin sectiunile de turism rural, agroturism si excursii tematice - vizitare manastiri, traditii si obiceiuri oferim turistilor interesati o varietate de posibilitati pentru vacante.

Turism extern:
Departamentul turism extern se ocupa de satisfacerea cererilor pentru vacante individualizate, turism de afaceri sau cereri speciale (VIP client) pentru chartere private si locatii de lux. Pachetele turistice cu avion cursa de linie si charter, precum si autocar pentru grupuri, dar si individual sunt ofertate de catre agentii de turism, specializati pe produsele pietelor externe solicitate de catre turisti. 

CONDOR TOURISM va ofera servicii complete, la standarde de calitate internationale:

 • turism intern si international, bazat pe pachete prestabilite sau create la cererea clientilor, individual sau de grup;
 • rezervari la hoteluri si pensiuni in tara si strainatate;
 • programe de week-end;
 • vanzari bilete avion pentru orice destinatie
 • organizari de conferinte, simpozioane si targuri in tara si strainatate;
 • bilete de odihna si tratament in zone montane si balneare din tara si strainatate; agroturism;
 • asigurari medicale de calatorie;
 • la cerere se organizeaza programe speciale culturale si religioase atat in tara , cat si in strainatate;
 • pachete turistice complexe, sub forma de sejururi sau circuite, care integreaza cazari, mese, transport aerian sau terestru cu autocare, respectiv microbuse, transferuri;

Va stam la dispozitie pentru vacantele si calatoriile dumneavoastra, fie ele de afaceri sau culturale si speram ca programele si ofertele noastre sa va surprinda cat mai placut.
Calatorind devii mai bogat!
69%

Tatiana Juraveli
Director general

69%

Ana Lisii
Manager Tourism

69%

Alexandr Juraveli
Director executiv

69%

Rodica Cuciuc
Manager Marketing&Vinzari

69%

Olga Diaconu
Manager Vinzari

69%

Catalina Platon
Manager Vinzari

69%

Natalia Negara
Contabil-Sef
© 2014 Все права защищены

Изображения на сайте, являются ориентировочными и не имеют договорных обязательств.

ererereer