Ambasada Emiratelor Arabe Unite din Bucureşti

ADRESA: Aleea Modrogan, nr.4, Bucureşti
TELEFON: (0040-21) 231.76.76, 231.76.76; 
FAX: (0040-21) 231.55.88
E-MAIL: [email protected]
SITE: www.uae-embassy.ru/index2.htm

Cerinţele pentru viză:

Paşaport (original + copie), valabilitate minimă de 6 luni;
Chestionar de viză completat;
1 fotografie color 3 x 4;
Bilet tur-retur;
Scrisoare din partea unui sponsor (Invitaţie de la Biroul Migraţiune al EAU);
100 de dirhami.

Indiferent de tipul de viză solicitat, este obligatorie încheierea unei asigurări medicale, fie printr-o companie emirateză, fie printr-o companie din străinătate. De asemenea, este obligatorie plata unei garanţii de 1000 de dirhami (Dhs), sumă ce va fi restituită în momentul părăsirii teritoriului Emiratelor Arabe Unite.

Viza pentru o perioadă de 30 de zile poate fi obţinută la Aeroportul din Dubai. Această viză poate fi prelungită o singură dată, numai printr-un hotel sau printr-o agenţie de turism care operează în EAU şi care sunt autorizate de către Ministerul de Interne. Cererea de viză trebuie să fie trimisă cu cel puţin o săptămână înainte de călătoria propriu-zisă. Compania de turism sau hotelul trebuie să plătească o sumă de bani pentru fiecare turist în parte, banii fiind returnaţi companiei sau hotelului în momentul când turistul părăseşte E.A.U.

Informaţia prezentată în această rubrică poate suferi modificări sau schimbări în timp, fără o notificare prealabilă, prim urmare, recomandăm să contactaţi pentru detalii şi precizări misiunea diplomatică a statului străin în care doriţi să călătoriţi




© 2014 Toate drepturile rezervate

Imaginile de pe site au un caracter orientativ şi nu reprezintă obligaţii contractuale.

ererereer